PIZZERIA COLLEGA'S ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Collega's Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 20:09 Friet koud en oud cheeseburger besteld niet gekregen was een normale hamburger crispy kip burger afgeraffeld zonder salade droog broodje kip met beetje saus !
7 mei 2024 om 1:52 Eten was wel goed alleen heel jammer dat de bezorger aanbelt en de kinderen wakker maakt, terwijl ik dit in de beschrijving heb gezet om het niet te doen EN naar de zaak extra gebelt om niet aan te bellen…
5 mei 2024 om 17:34 Me bestelling is nog steeds niet gekomen, en wacht al 1,5 uur voor mijn eten en ook nog is dat ik ze niet kan bereiken!
2 mei 2024 om 23:23 Top lekker pizza
1 mei 2024 om 20:03 Lekkere pizza's zoals altijd!
29 apr 2024 om 10:42 Snelle levering, warme frietjes en een vriendelijke bezorger. Tevreden klant
28 apr 2024 om 19:36 2 uur moeten wachten op me eten. Eten ook nog eens koud
27 apr 2024 om 18:41 Lekker snel bezorgd op de late avond
27 apr 2024 om 0:25 Snel geleverd, meerdere keren besteld. Echt lekker! Zelfs de groenten zijn vers.
25 apr 2024 om 2:03 Lekker vers en snel bezorgd. Zeker een aanrader!
17 apr 2024 om 21:56 de pizza was heerlijk, we hebben lopen smullen
13 apr 2024 om 22:01 Top